daarennoessv
Layer 35
 
   
Glemt log på?   Registrer  
Mandag, 13 april 2020 12:03

Vi er desværre ikke klar til genåbning

Kære forældre i Vartov Børnehave
Håber at I alle har nydt påsken og det dejlige vejr, på trods af de usædvanlige omstændigheder.


Vi er desværre ikke klar til at åbne institutionen


Med de sidste 4 ugers lukning har vi i fællesskab gjort vores til at holde corona-smitten nede, og vi har været med til, at vi nu står et sted, hvor regeringen har besluttet at åbne samfundet skridt for skridt.

Der er mange ting, der skal på plads, så genåbningen bliver sundhedsmæssig forsvarlig og tryg for alle. Sundhedsstyrelsen har udsendt en lang række krav om f.eks. lokaler, pladskrav, transport og hygiejne, som vi skal overholde for at få lov til at åbne insti-tutionen igen.

I vores institution er det i første omgang desværre ikke muligt at åbne, hvis vi skal leve op til alle de sundhedsfaglige krav. Selvom vi glæder os rigtig meget til at se jeres børn igen, er det afgø-rende for os, at det er sundhedsfagligt forsvarligt at åbne insti-tutionen.
Vi arbejder på at løse udfordringerne, men vi kan endnu ikke sige, hvornår vi er klar til at åbne.

Nødpasning
Indtil vi åbner, er der mulighed for at få nødpasning, hvis I har et særligt behov. Nødpasningen vil fungere på samme måde som de tidligere uger. Giv mig besked, hvis I har brug for nødpasning. I kan ringe på telefon 21 995 995 eller sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Læs mere om nødpasning på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo

På vegne af børnehaven
Mitzi

Læst 96 gange