daarennoessv
Layer 35
 
   
Glemt log på?  
Torsdag, 09 april 2020 11:40

Information i forhold til genåbning af Vartov Børnehave

Østerbro 9.april 2020

Kære forældre i Vartov Børnehave

Sundhedsstyrelsen meldte tirsdag aften sundhedsfaglige retningslinjer ud om, hvordan vi skal åbne dagtilbud op fra på onsdag den 15. april.
På den baggrund er vi i København i fuld gang med at planlægge genåbningen af alle vores dagtilbud. Genåbningen vil ske i takt med, at hver enkelt institution lever op til sundhedsmyndighedernes krav, så dagligdagen for dit barn kan håndteres sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi skal bl.a. sikre, at Sundhedsstyrelsens krav om god plads, begrænsede sociale kontakter, procedurer for hyppig håndvask og grundig rengøring m.m. er på plads.
Alle forældre vil i slutningen af påsken modtage besked fra jeres institution om, hvorvidt den åbner allerede onsdag den 15. april, eller om der går lidt længere tid, før institutionen er helt klar. Onsdag aften kl. 23, blev det udmeldt fra BUF, at Vartov Børnehave ikke genåbner den 15.april. Dette beror på, at sundhedsmyndighedernes krav ikke kan overholdes og at det derfor ikke skønnes sundhedsmæssigt forsvarligt for det enkelte barn. Jeg arbejder på højtryk, og i samråd med distriktet frem mod genåbning. Jeg vender tilbage med nyt snarest muligt.
Det betyder desuden, at i stadig skal kontakte Mitzi på telefon 21 995 995 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for at få at vide, hvor der er mulighed for nødpasning, indtil børnehaven åbner igen.
Alle forældre vil derudover snart modtage en orientering gennem e-Boks fra Sundhedsstyrelsen om krav og gode råd ift. at mindske smitterisikoen. Læs mere på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo
Rigtig god påske fra os alle i Vartov
På vegne af børnehaven
Mitzi

Læst 286 gange